Over Frank

De carriere van Frank is eigenlijk al meteen van start gegaan in 1987 toen hij begon aan zijn opleiding. Hij was zo nieuwsgierig naar het kappersvak dat hij tijdens zijn schooltijd ook cursussen volgde .
In 1989 heeft hij zijn school succesvol afgerond en na een jaartje ertussenuit te zijn geweest vanwege de dienstplicht kon hij niet wachten om het kappersvak nu als volleerd kapper uit te gaan oefenen.
Frank heeft in meerdere salons zijn ervaring opgedaan oa. Winterswijk, Hengelo en Twello. In een toonaangevende salon in Twello is het kappersvak voor Frank pas echt begonnen.
Daar gaf hij trainingen en was hij bedrijfsleider. Samen met zijn toenmalige werkgever werkten zij voor de Nederlandse haarmodelijn waar zij de nieuwe trends vormden. Met dit artistic team ,wat bestond uit meerdere kappers gaven zij traingen,demonstraties en kappershows in binnen en buitenland. Frank is 2 x genomineerd geweest voor de Coiffure award waarvan hij een keer 2de en een keer 4de is geworden.


Maar toen kwam de grootste uitdaging:


Nadat Frank de benodigde ervaring heeft opgedaan is zijn grote droom om een eigen kapsalon te starten. Samen met zijn compagnon en echtgenote Sascha hebben zij in 2001 de deuren geopend van kapsalon “La Peluqueria” (wat overigens de vertaling is van “de kapsalon” )
Sascha heeft ook haar ervaring opgedaan in de modebranche . In 2008 is de salon verbouwd en is Sascha met haar exclusieve fashion store “Que Pasa “ erbij in gekomen. De kracht is dat wij exclusieve kleding aanbieden tegen zeer betaalbare prijzen. De vrouw is voor de totale metamorfose bij ons aan het perfecte adres !!!

Frank en zijn team geven graag advies op gebied van haar en Sascha neemt alle tijd om u persoonlijk te adviseren!

Fashion and hair bestaat nu vanaf 2001 en is een zeer succesvolle formule !!