Sunliss Brazilian Keratin Hair Treatment

Sunliss100% formaldehydevrij
De Brazilian Keratin Hair Treatment is een nieuwe en revolutionaire haarbehandeling. Het is een haarkwaliteitsverbeterings behandeling. De keratine behandeling zorgt voor langdurig zacht, gezond en steil haar. Het haar pluist niet meer, het is 70-80% steiler dan voorheen en de kwaliteit van het haar neemt door de Brazilian Keratin Hair Treatment toe. Hoe vaker het product wordt gebruikt, hoe beter de kwaliteit van het haar zal worden. Haar is opgebouwd uit het elastisch eiwit keratine. Dit is een lichaamseigen bouwstof, haar en nagels zijn opgeboeuwd uit keratine. Verschillende merken haarverzorgingsproducten maken hier al gebruik van door het eiwit keratine als ingrediŽnt toe te voegen in shampoos en conditioners, dit blijft echter op het haar liggen en wordt er gewoon weer uitgespoeld. De Brazilian Keratin Hair Treatment is een totaal nieuwe methode om keratine aan het haar toe te voegen. Door de keratine behandeling wordt vloeibare keratine in het haar geperst waardoor de kwaliteit van het haar significant verbetert. De Brazilian Keratin Hair Treatment is oorspronkelijk ontwikkeld als haarverbeteringsbehandeling, hierbij ontdekten ze dat het haar niet alleen beter werd van kwaliteit, maar dat het haar ook steiler werd en dat pluisend haar veranderde in mooi glanzend haar zonder pluis. De fohn en stijltang zullen veel minder, of soms zelfs helemaal niet meer nodig zijn. Het verschil met de Brazilian Keratin Hair Treatment en een chemische straighteningbehandeling (ontkroezen) is dat de Sunliss Brazilian Keratin Hair Treatment geen gebruik maakt van zeer agressieve chemicaliŽn, maar een kwaliteistverbeteringbehandeling. Door de Brazilian Keratin Hair Treatment wordt het haar niet alleen steiler, maar ook glanzend en gezond, het haar wordt beter van kwaliteit. Een chemische straightening behandeling maakt de haren kapot. Door de chemische behandeling worden de haarschubben geopend om de structuur van het haar te veranderen. Hierdoor wordt het haar ernstig beschadigd, het resultaat is steil, maar ernstig beschadigd en kapot haar wat er ongezond en uitgedroogd uitziet.

Keratine behandeling: Geschikt voor alle haartypen

De Brazilian Keratin Hair Treatment is voor alle haartypen geschikt. Ook voor haar dat chemisch behandeld is door haarverf, blondeermiddelen, chemische straigtening treatment of permanenten etc. is de Sunliss Brazilian Keratin Hair Treatment geschikt. Het haar zal door de keratine behandeling enorm opknappen. Het haar kan na de Brazilian Keratin Hair Treatment nog gewoon geverfd worden, dit heeft geen enkel nadelig effect op de behandeling.

Resultaat

Afhankelijk van het haartype en de frequentie van de wasbeurten, blijft het effect van de keratine behandeling gedurende ongeveer vier maanden in het haar zitten. Het is aan te raden de speciale Sunliss verzorgende shampoo en conditioner te gebruiken voor een optimale verzorging van de Brazilian keratine behandeling en een langdurig resultaat. Langzaam zal het effect van de behandeling minder worden, er dus geen uitgroei van lelijke uitgroei. In sommige gevallen, afhankelijk van de sterkte van de krul en de structuur en conditie van het haar, bijvoorbeeld bij kroeshaar, is een tweede behandeling noodzakelijk voor een optimaal resultaat. Ook wordt een tweede behandeling aanbevolen indien een zeer steil resultaat gewenst is. De behandeling mag herhaald worden na twee weken.